sâmbătă, 4 aprilie 2009

Hmmm....Primul meu blog, nu am nici cea mai vaga idee de ce am m-am hotarat sa-l fac. A inceput in joaca, dar acum cred ca fiecare din noi ar trebui sa aiba un jurnal online; petru ca aici iti poti exprima liber gandurile si in acelasi timp poti sa gasesti persoane care-ti impartasesc ideile.
Acum cand scriu, mi-am dat seama ca eu mi-am facut un blog pentru ca vreau sa iau totul de la capat, sa uit trecutul si sa traiesc clipa. Sau poate am inceput sa scriu petru ca simt nevoia de exprimare, sa stiu ca cineva ma asculta si imi raspunde...
Cum ideile se pierd in zare, prefer sa inchei aici.

3 comentarii:

  1. Blogul va fi o carte de vizita. Un fel de CV mult mai personal. Prin urmare, merita sa scrii, sa-ti pui gandurile aici. Despre ce sa scrii ? Asta depinde de tine. In prima faza, poti sa abordezi mai multe subiecte si pe traseu sa ramai la unul sau doua. Important e sa iti vina sa scrii, sa simti asta.
    Cuvintele tale din introducere demonstreaza ca ai talent. Felicitari ! Si nu te grabi, merita sa ai subiecte interesante, nu de umplutura. A venit vremea profunzimii. Succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti scriu ca sa stii ca nu esti singura. Fiecare incepem de undeva. Iti voi face o recomandare pe care am primit-o si eu candva: uita-te bine in jur. Ceea ce-ti place, ia si du mai departe cu tine. Ceea ce nu-ti place, lasa acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru incurajari. Apreciez sfaturile si voi tine cont de ele:)

    RăspundețiȘtergere